Habosított PVC táblára vagy szendvicslemezre készítjük. A Latex technológiával nyomtatott fóliát lehetőség van különböző alapanyagokra kasírozni, UV védelemmel ellátni.

 

Cégünk az ön által képviselt vállalkozás sikeres működéséhez szükséges nyomdai szolgáltatásokat kínálja Miskolc és vonzáskörzetében. Az egyik fő szakterületünk a cégtáblák és molinók tervezése és kivitelezése. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az iparágban, és minden munkánkra garanciát vállalunk.

 

Szakértő kollégáinkkal együttműködve minden igényt kielégítő tervezési megoldásokat biztosítunk, melyek által professzionális megjelenést és hatékony kommunikációt biztosíthat vállalkozása számára. Az egyedi design mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi anyagokra és a környezetbarát technológiákra, hogy a végeredmény megfeleljen a legmagasabb szakmai elvárásoknak is.

 

Az általunk készített cégtáblák és molinók segítségével ügyfeleik számára hatékonyan mutathatják be a vállalkozásukat, akár kültéren, akár beltéren. A megfelelően kialakított és elhelyezett cégtáblák és molinók nem csak a figyelem felkeltéséhez, hanem a vállalkozás arculatának megerősítéséhez és a márkaismertség növeléséhez is hozzájárulnak.

 

Ha önnek is minőségi és egyedi cégtáblára vagy molinóra van szüksége, akkor keressen minket bizalommal! Vállaljuk akár az egyedi tervezést, akár az előre elkészített sablonok felhasználását, hogy az ön igényeinek és költségvetésének megfelelő megoldásokat tudjuk biztosítani.

 

Keressen minket elérhetőségeinken, hogy egyeztethessünk az ön számára legmegfelelőbb ajánlatról és megoldásokról!

 

Kapcsolat:
megrendeles@grafolprint.hu
Tel: 0649/540-033
0630/432-9806