Latex technológiával 137 cm szélességben tekercses alapanyagokra nyomtatunk. Öntapadós, vízálló vinyl, Tervrajzokhoz plakátpapír, zászló anyag, molinó, homokfúvott fólia stb.

 

 

A széles formátumú nyomtatás különböző anyagokon történő nagy méretű nyomtatását jelenti, amely a tervezők, reklámügynökségek és kereskedők számára számos lehetőséget kínál a vizuális kommunikáció területén. Tervrajzokhoz plakátpapír, zászló anyag, molinó és homokfúvott fólia is használható, amelyek kiváló minőségű nyomtatást és tartósságot biztosítanak.

 

A széles formátumú nyomtatás lehetővé teszi az egyedi tervezésű reklámok, poszterek, molinók, cégtáblák, kiállítási standok, matricák, járműdekorációk és még sok más létrehozását. Az anyagválaszték rendkívül széles, így a megfelelő anyagot kiválasztva akár kültéri, akár beltéri felhasználásra is alkalmasak lehetnek.

 

A plakátpapír kiváló minőségű nyomtatást biztosít számos felhasználási területen, például poszterek, kiállítások és előadások számára. A zászló anyagok könnyen felszerelhetők és tartósak, így ideálisak lehetnek kültéri felhasználásra. A molinók nagyon sokféle méretben készülhetnek, és a legtöbb anyagra nyomtathatók, beleértve a vízálló anyagokat is. A homokfúvott fólia pedig elegáns és tartós megoldás lehet ablakok, ajtók és üvegfelületek díszítésére.

 

Összességében a széles formátumú nyomtatás rendkívül sokoldalú megoldás lehet a reklámipar és a vizuális kommunikáció területén, amely lehetővé teszi a kreatív tervezési ötletek megvalósítását és az üzenetek hatékonyabb átadását.

 

 

Keressen minket elérhetőségeinken, hogy egyeztethessünk az ön számára legmegfelelőbb ajánlatról és megoldásokról!

 

Kapcsolat:

megrendeles@grafolprint.hu

Tel: 0649/540-033

       0630/432-9806