Teljes körű kivitelezést kínálunk Miskolc és Környékén a régi kirakatmatrica, eltávolításától a tervezésen és gyártáson át a végleges kihelyezésig.

 

Nyomtatott grafikák fotó minőségben – teljes ki- és belátást gátolja

Perforált ablakfólia – Kívülről a nyomtatott grafika látszik, belülről viszont kilátni az üzletből

Homokfúvott fóliák – Ki és belátást gátol, homályosan alakzatokat látni

Vágott fólia – Dekorációs elemek formára vágása kiválasztott színből

 

A kirakat dekorálás kulcsfontosságú marketingeszköz, amelynek segítségével a boltok célzottan érik el a vásárlókat, felhívják a figyelmüket a termékekre, javítják a vásárlói élményt, és növelik az eladásokat. A kreatív és megfelelően kialakított kirakatok segítségével a boltok képesek megkülönböztetni magukat a versenytársaktól, és érzelmileg kötődni a vásárlókhoz.

 

Keressen minket még ma!

megrendeles@grafolprint.hu

Tel: 0649/540-033

       0630/432-9806

Segítünk megtervezni és teljes körű kivitelezést kínálunk.

Keressen minket bizalommal!

 

Munkáink:

 

A kirakat dekorálás nagyon hasznos lehet a kereskedők számára, mert lehetővé teszi számukra, hogy vonzóbbá és figyelemfelkeltőbbé tegyék az üzletüket. A megfelelően dekorált kirakat vonzza az embereket, hogy belépjenek az üzletbe, és kíváncsiságot ébreszthet az árukkal, szolgáltatással kapcsolatban. Ez különösen fontos az olyan területeken, ahol sok versenytárs van, és fontos az üzlet kiemelése a többi közül. A kirakat dekorálása lehetőséget ad a kiskereskedőknek arra is, hogy üzenetet közvetítsenek az ügyfelek felé, például egy aktuális akcióról vagy az üzlet értékeiről és elkötelezettségéről. A megfelelően dekorált kirakat emellett hozzájárulhat az üzlet arculatának kialakításához és erősítéséhez is.

Keressen minket bizalommal!